Talent Coaching

 

“Et talent finder sin glæde i udførelsen af dette”
– Johann Wolfgang von Goethe

TalentCoaching

Play Your Talent – Er dit talent sat i spil?

Play Your Talent er en innovativt app. Denne app tager afsæt i gamification og afdækker tydeligt dine talenter. Appen skaber et overblik over de talenter, som motiverer dig og giver dig energi – og tydeliggør, hvad der på den anden side dræner dig for energi.

Talent-Coaching er et forløb, som er målrettet til nemt og effektivt at arbejde med talentudvikling for privatpersoner, par, familier, teams og større virksomheder, som ønsker at sætte talenter mere effektivt i spil. Forløbet giver et optimalt indblik i de kompetencer og ressourcer, der er til rådighed, for at skabe mere glæde, bæredygtige løsninger og bedre resultater.

“Et skjult talent tæller ikke noget”
– Torneros

Play Your Talent – Hvordan

Man kobler sig på Play Your Talent via appen eller webfunktionen på sin telefon med en personlig kode eller en virksomhedskode. Herefter er man klar til at starte en talentquiz.

Når quizzen er slut, vil man få fremvist resultatet på sin telefon og kan læse om sine særlige talenter og udfordringer. Efterfølgende arbejder vi coachende og løsningsfokuseret på at sætte dine talenter i spil.

Play Your Goals

Play Your Goals er et tillægsprogram, der understøtter eksekvering af resultaterne fra Play Your Talent på en nem og effektiv måde. Dermed er der langt større chance for, at du når dine mål.

Play Your Goals interagerer med dig i dagligdagen.

Indtast blot dit ønskede mål, adfærd og de konkrete handlinger, du har planlagt for at opnå målet. Du sætter en ønsket tidsramme for at nå målet og modtager herefter challenges på din telefon i den ønskede tidsramme. Du vinder ved at udføre dem.
Play Your Goals dokumenterer dine fremskridt og skaber transparens i din målopfyldelse, fordi appen viser dig, hvor mange challenges, du har vundet. Play Your Goals er udviklet på baggrund af forskning, der viser, at gaming og nudging er med til at øge succesraten.

Et Talent-Coaching forløb med inddragelse af Play Your Talent appen skræddersyes ud fra ønsker og behov samt ud fra, om du deltager som enkeltperson, eller om du er en del af en gruppe eller virksomhed.

Lad mig hjælpe dig godt på vej.

Send en e-mail, ring eller sms.

Kærlig hilsen Naima H. Kirkefeldt

30 13 39 39

10 + 14 =

Adresse

Nørregade 20
4600 Køge

Email

coachyou@coachyou.dk

Modtag denne e-bog
& inspiration til
personlig vækst

 

Tilmeld nyhedsbrevet og modtag 
– Min E-bog "RO PÅ Nervesystemet"
– Inspiration og
– Andet spændende fra min verden!

Tak for din tilmelding... kig i din indbakke!