fbpx

Referencer

Det siger kunderne…

“Taknemmelighed er hjertets hukommelse” – H.C. Andersen

På denne side kan du læse referencer og udtalelser fra samarbejdspartnere, kollegaer og tidligere fokuspersoner. Få et indblik i, hvilke erfaringer og oplevelser, som andre har gjort sig og haft under forløb og samarbejde med Naima Halse Kirkefeldt og CoachYou. Nederst finder du en liste over de kommuner, institutioner, virksomheder, foreninger og private grupper, som Naima har arbejdet med eller for som coach og underviser.

Naima Halse Kirkefeldt - CoachYou

Udtalelser og referencer fra tidligere fokuspersoner

”For knap 10 år siden var jeg een af Naimas unge! Naima har været stærkt medvirkende til at det i dag går mig så godt;) Med stor kærlighed, dygtighed og professionalisme lærte hun mig at få styr på mig selv og hvem jeg var, hun hjalp mig og gav mig redskaber til dét at flytte hjemmefra og ud for sig selv, og støttede og opmuntrede mig til at vælge hvad vej jeg skulle gå arbejds- og uddannelsesmæssigt!
Naima er en sand gave for enhver ung og med hende er man i de allerbedste hænder”
Peter Stokholm

“Jeg har været en af “Naima’s unge” og kan kun sige kærlige og gode ting om hende. At få lov at være i hendes hænder er en gave og jeg er total taknemmelig for at have fået muligheden. Med hjælp fra Naima, oplevede jeg mange, mange ting om mig selv og om verden, som jeg har med i rygsækken og kan tænke tilbage på. Med hjælp fra Naima, har jeg modet til at gennemføre min uddannelse, som pædagog, fordi jeg kan. -og når jeg bliver gammel og grå vil jeg kunne sidde på vores bænk, ved åen og tænke på alle de døre, som Naima har åbnet for mig og hvor heldig jeg er, at jeg har mødt hende. TAK!”
Rebecca Wiberg

”Min oplevelse hos dig, har været absolut mindeværdig og god. Der har været rum til alle snakke og generelt alt, jeg har haft på hjerte. Det har ikke været firkantet overhovedet. Du er lyttende og ekstremt god til at komme med motivation – baseret på både din viden og personlig erfaring. Selvom du er yderst professionel og er rigtig fagligt dygtig, kunne jeg føle mig, som mig selv og der var plads til det hele. Altså man følte sig “hjemme”. Du er kommet med en masse redskaber, motiverende generelt en masse fremgangsmåder at bearbejde sig selv og sine tanker på – b.la taknemmeligheder, som jeg stadig prøver at tænke over dagen i dag”
Anonym ung i coachingforløb

”Naima er en dejlig sjæl og et helt fantastisk menneske. Hun har givet mig så meget!! Uden dig var jeg ikke her I dag. Du hjalp mig da mit liv var kaos. Jeg er dig evig taknemlig. Du er smuk både indvendig og udvendig” 
Maria Jensen

”Naima har været min coach og mentor igennem flere år, og det har været med til at forvandle mit liv. Naima er fagligt velfunderet, og har stor viden, erfaring og indsigt i forskellige metoder, som hun kombinerer på en intuitiv holistisk måde. Hun er up to date med de nyeste og ældste behandlingsformer, og det er meget inspirerende. Hun har en stor viden i menneskets sind og mønstre. Naima er tålmodig og en god lytter. Hun lever selv efter de ting hun giver videre til andre, og det kan tydeligt mærkes i samtalerne med hende. Naima har været med til at gøre en stor forskel i mit liv. Jeg var et mørkt sted i livet da jeg mødte Naima første gang, og hendes støtte, coaching og hjælp har været med til at forbedre mit liv på mange planer- ift. min selvindsigt, mine mønstre og relationer og glæde og lykke i livet. Naimas måde at være på er mild, kærlig og empatisk, og det er behageligt at tale med hende. Jeg giver Naima mine varmeste anbefalinger” 
De bedste hilsner Christine.

DIGT til Naima

En engel med rosa vinger

”Himlen
Bar røde tordenskyer
som et smykke af ild
da mit hjertes sidste stadie
infiltreredes af toxiferede giftpile
jeg sov under sorte skyer af glas
da der ankom en engel
med rosa vinger
der medbragte lys
på mørke landeveje
hendes stemme
lyste ud gennem højtalerne
på min gamle computer
og lindrede luftmangel
sandhedssætninger

af 24 karat
skød med hurtig acceleration
direkte ind i min sjæl
som et spejl
der vendte vrangen
ud af det udvendige
Jeg absorberede ordene
I de indre systemers
asfalterede underhud
som en afmagret schæfer
og hun viste mig vejen
over regnbuefarvede floder
og rubinrøde have
hvor død og sort sne
transformeredes til ilt
hun holdte min sjæl i sin hånd
imens jeg døde og vågnede
Tak!”

Referencer fra virksomheder og samarbejdspartnere

”Naima har en helt særlig indfølingsevne og forstår at nå en lige der hvor man har behov. Hendes varme væsen gør, at man hurtigt føler sig helt tryg og tillidsfuld i hendes coachinger. Jeg kan kun varmt anbefale Naima til et coachforløb”
Iris Isabella Engelund, CEO & FOUNDER PLAY YOUR TALENT
– Talentudvikling og Keynote speaker

”Til dig som er ung: “Med Naima i nærheden har du mulighed for at nå dine drømme. Hun er en voksne, som forstår DIG. Og som er til at stole på. God fornøjelse 😉

Til samarbejdspartnere: “Hvis I har brug for professionelle samarbejdspartnere, som kender jeres behov i vanskelige sager, så har Naima den erfaring, indsigt og handlekraft, der skal til. Til Naima: “Tillykke med den fantastiske følelse, jeg ved det giver dig, at støtte alle de mennesker, som møder dig gennem dit arbejdet. Mine mest respektfulde anbefalinger”
Tidligere kollega Vita Barcelli
– Pædagogisk Konsulent

”At tale om overvægt kan være vældig problematisk, fordi det ofte er noget, man forbinder med skyld og skam – Naima Halse Kirkefeldt forstår at tale om overvægt på en måde så alle – overvægtige, normalvægtige, praktikere, lægmand – kan forstå og ikke mindst genkende problematikkerne. Ingen kan næppe sige sig fri for have laster og Naima har nogle vigtige pointer og formår i daglige termer at tale og give handleanvisninger, så man ikke er slave af lasterne, men selv kan tage kontrol.”
Mette Borup Krogh v/Aalborg Kommune
– Sundhed og Bæredygtig Udvikling

“JCI Danmark holdte Nationalkongres i Esbjerg oktober 2009, hvor Naima Halse Kirkefeldt blev inviteret til at komme og fremlægge projektet BigKids. Efterfølgende blev BigKids udvalgt af JCI Danmark.”

JCI Danmark er en national netværksorganisation der fokuserer på personlig udvikling, internationalt arbejde og CSR (virksomheders frivillige arbejde med at integrere sociale, etiske og miljømæssige hensyn i deres forretningsaktiviteter). JCI Danmark er en del af en global netværksorganisation med over 350.000 medlemmer fra 170 lande.

Naima har arbejdet som coach og/eller underviser for

Kommuner og Jobcentre i

 • København
 • Køge
 • Stevns
 • Albertslund
 • Solrød
 • Tåstrup
 • Høje Tåstrup
 • Ålborg

  Virksomheder og private projekter

  • Play Your Talent
  • HverdagensHelte
  • Mission Nexus
  • Samfocus
  • Ubberup Højskole

  Foreninger

  • Adipositasforeningen
  • Lysglimt
  • AktivVirken

  Privatpersoner

  • Voksne
  • Unge
  • Par
  • Familier

   Lad mig hjælpe dig godt på vej.

   Send en e-mail, ring eller sms.

   Kærlig hilsen Naima H. Kirkefeldt

   30 13 39 39

   14 + 11 =

   Adresse

   4600 Køge

   Email

   coachyou@coachyou.dk

   Modtag denne e-bog
   & inspiration til
   personlig vækst

    

   Tilmeld nyhedsbrevet og modtag 
   – Min E-bog "RO PÅ Nervesystemet"
   – Inspiration og
   – Andet spændende fra min verden!

   Tak for din tilmelding... kig i din indbakke!