fbpx

Uddannelses- og Jobcoaching

 

Få klarhed med uddannelses- og jobcoaching

Står du over for et uddannelsesvalg, jobsøgning eller et karriereskifte? Eller har du ønsker om at skabe forandringer i din beskæftigelse? Med uddannelses- og jobcoaching får du inspiration, hjælp og sparring til at tage det næste skridt. Vi afdækker dine ønsker, kompetencer og ressourcer og skaber overblik over dine muligheder.
Vi tager afsæt i din nuværende situation, hvor du kommer fra og dine forventninger, ønsker og mål for fremtiden. Hvis du endnu er usikker på, hvilken vej du gerne vil følge, finder vi ud af det sammen.

Kend dine muligheder – og dig selv

Vi lever i en verden fyldt med muligheder, og det kan både være godt og skidt. På den ene side åbner det op for en masse mulige veje og tilvalg, der kan sætte dig på rette kurs mod dine drømme. På den anden side kan det føles uoverskueligt og demotiverende, hvis man ikke har fået øjnene op for sit eget potentiale og sine muligheder. Det kan være svært at gribe til handling, hvis man ikke kan identificere sig med nogle af valgmulighederne, hvis man er usikker på egne forventninger, drømme og mål samt hvis man er i tvivl om, hvad der er den rette kurs.

Uddannelses- og jobcoaching giver mulighed for at arbejde med sådanne følelser. Det er vigtigt at give tid, plads og opmærksomhed til de overvejelser, usikkerheder og drømme, der fylder tankerne i forbindelse med uddannelses- og jobvalg. Netop fordi der er mange retninger at gå i, er det vigtigt at gøre et godt forarbejde. At vælge uddannelsesretning og træffe jobvalg kræver nye indsigter i sig selv, sit potentiale og sine behov, drømme og kompetencer.

Uddannelses- og jobcoaching - CoachYou - uddannelsesvalg - jobmuligheder
Uddannelses- og jobcoaching - CoachYou - uddannelsesvalg - muligheder - udvikling
Uddannelses- og jobcoaching - CoachYou - jobsøgning - karriere - muligheder

“Vælg et job du elsker, og du vil aldrig skulle arbejde i et helt liv” – Confucius

Uddannelses- og jobcoaching i praksis

Med coaching skaber vi klarhed om, hvad du brænder for, hvad der gør dig glad, og hvilke talenter, færdigheder og ressourcer du besidder. Vi kigger også ind i dine værdier og dine mål for fremtiden. For at sikre, at alle disse delelementer er i balance og stemmer overens, får dine overbevisninger også et eftersyn. Alt dette for at finde den retning, der er optimal for dig.

Din coaching tilpasses dig, dine behov, ønsker og mål samt eventuelle tidligere uddannelser, jobs og erfaringer.

Uddannelses- og jobcoaching - CoachYou - Jobkompas - Talentprofil

Vi arbejder bl.a. med:

 • Afdækningsværktøjer
 • Overbevisningstjek
 • Motivation
 • Selvværd og selvtillid
 • Kompetenceoptimering
 • Talentudvikling
 • Kommunikation og kropssprog
 • Personlig gennemslagskraft
 • Coaching på jobsamtalen
 • Handlingsplan
 • Idebank

Værktøjer til afdækning

Afhængigt af dine behov og ønsker benytter vi forskellige redskaber til at afdække dine talenter og undersøge dine muligheder.

 • Jobkompasset: Et værktøj, som hurtigt skaber et overblik over muligheder på jobmarkedet. Kompasset er inddelt i interesseområder og giver anledning til at fordybe sig i mulighederne inden for de udvalgte områder.
 • Talentprofil via Play Your Talent*: Et testværktøj, der afdækker dine talenter og giver et tydeligt og stærkt visuelt overblik over dine styrker og udfordringer samt hvad der giver dig energi, og hvad der dræner din energi – både alene og i samspil med andre.

Du kan også læse om, hvordan man med metoden Adfærdsdesign kan arbejde med at ændre menneskelig adfærd og omsætte drømme, intentioner og holdninger til handlinger.

*Læs mere under fanen Talentprofil om fordelene ved tilkøbe en personlige talentprofil via Play Your Talent. Ved booking skal den særskilte pakkeløsning vælges.

Send en besked

Her har du muligheden for at skrive

Giv mig et kald

30 13 39 39

7 + 6 =

Adresse

4600 Køge

Email

coachyou@coachyou.dk

Modtag denne e-bog
& inspiration til
personlig vækst

 

Tilmeld nyhedsbrevet og modtag 
– Min E-bog "RO PÅ Nervesystemet"
– Inspiration og
– Andet spændende fra min verden!

Tak for din tilmelding... kig i din indbakke!