fbpx

Sæt dine talenter i spil

Uanset alder, beskæftigelse og livssituation har mange et ønske om at skabe forandringer i deres liv. Men når det kommer til konkret at gribe til handling, så fejler mange af os i at skabe den ønskede forandring. Hovedårsagen er, at vi ikke udnytter vores potentiale og sætter vores talenter rigtigt i spil.

Coaching med fokus på din talentprofil er et unikt og stærkt redskab i din proces for at skabe bæredygtige forandringer. Udarbejdelsen af din talentprofil giver et tydeligt og visuelt overblik over dine kompetencer, styrker og udfordringer. Vi afdækker, hvad der motiverer dig, og hvad der dræner din energi. Du får et større kendskab til dig selv, og vi arbejder med de nye indsigter i coachingen.

Talentprofil - Play Your Talent - Talentudvikling

“Et skjult talent tæller ikke noget” – Torneros

Nå nye højder med en talentprofil

Om du gerne vil have hjælp til selvudvikling og at få sat styr på dine tanker, vaner og adfærdsmønstre, eller om du måske har brug for et springbræt til at sætte dine styrker bedre i spil, handle på dine mål og udleve dine drømme, kan coaching i kombination med din talentprofil hjælpe dig fremad og mod nye højder.
Du vil blive bedre til at forstå og udnytte dine styrker, både alene og i dit samspil med andre mennesker. På denne måde hjælper coachingen dig til at overkomme udfordringer, realisere drømme og skabe positive og bæredygtige forandringer i dit liv.

Din talentprofil er et værdifuldt redskab i dit coachingforløb, uanset dit udgangspunkt og dine behov, drømme og mål. At kombinere en talentprofil med CoachYous øvrige ydelser skaber større værdi for dig, da det giver konkrete, personlige og nye indsigter i netop dig og dine styrker, udfordringer, ressourcer og muligheder for talentudvikling. Testværktøjet til udarbejdelsen af din talentprofil er således et unikt redskab i kombination med alle ydelser hos CoachYou:

  • Livscoaching
  • Ungecoaching
  • Parcoaching
  • Uddannelses- og jobcoaching
  • Coaching i mindfulness
  • Talentudvikling
  • … og alle andre områder, hvor der er brug for inspiration og sparring. Det kan både være individuelt eller i familier, grupper, virksomheder o.lign., hvor der er behov for at arbejde med konflikthåndtering, samarbejde, forandringsprocesser m.m.

Kunne du tænke dig at få lavet en talentprofil og modtage coaching med udgangspunkt i dine unikke kompetencer, styrker, udfordringer og motivationsfaktorer? Så skal du købe den samlede pakke “Coaching + testværktøj + talentprofil”.
Hvis I er to personer, skal I vælge det særskilte pakketilbud “Parcoaching + testværktøj + talentprofil”. Her vil I både få individuel coaching på baggrund af jeres egen talentprofil samt en fælles session, hvor jeres profiler sammenholdes for at skabe større indsigt i jeres samspil. Læs mere om fordelene ved coaching i par under Parcoaching.

Er du interesseret i at lære mere om, hvordan det at arbejde med dine adfærds- og tankemønstre og din evne til at gribe til handling kan have en indflydelse på dine drømme og mål? Så kan du med fordel læse artiklen om adfærdsdesign her på siden. Du kan også læse om overbevisinger og værdier, og hvorfor begge kan være både støttende og hæmmende for din udvikling.

“Et talent finder sin glæde i udførelsen af dette” – Johann Wolfgang von Goethe

Talentprofil via app'en Play Your Talent

Talentprofil med Play Your Talent

Din talentprofil udarbejdes via testværktøjet Play Your Talent. Det er et innovativt softwaresystem, som kan tilgås på din telefon enten via app’en eller webfunktionen. Du får tilsendt en personlig kode, og du er herefter klar til at starte en talentquiz, der varer ca. 20 minutter.

Resultaterne af quizzen giver dig muligheden for at forstå og få indblik i dine unikke talenter, styrker og udfordringer. Jeg bearbejder dine resultater, og de vil danne grundlaget for coachingen. Her afdækker og arbejder vi med dine talenter og de ressourcer, som du besidder eller har brug for at få tilført. Sammen arbejder vi coachende og løsningsfokuseret på at sætte dine talenter mere effektivt i spil.

Play Your Goals

Play Your Goals er et tillægsprogram til Play Your Talent, der understøtter eksekvering af resultaterne fra talentquizzen.

I din coaching kommer vi sammen frem til de konkrete handlinger og adfærdsmønstre, der vil hjælpe dig med at opnå dine mål.
Når du bruger Play Your Goals, skal du blot indtaste dit ønskede mål samt den adfærd og de konkrete handlinger, som vi aftaler. Du sætter en hyppighed for at udføre handlingen samt en ønsket tidsramme for at nå dit mål. I denne tidsramme kører din challenge for målet. Du modtager påmindelser på din telefon, og din adfærd logges løbende.

På baggrund af dine challenges dokumenterer Play Your Goals dine fremskridt, og du får et transparent overblik over din proces for målopfyldelse. Det er muligt at køre flere challenges samtidigt og arbejde med forskellige mål, intervaller og tidsrammer for hver enkelte challenge.

Play Your Goals er udviklet på baggrund af forskning, der viser, at gaming og nudging er med til at øge succesraten. Ved brug af Play Your Talent og Play Your Goals øger du chancen for at nå dine mål på en nem og effektiv måde.

Play Your Talent for erhverv

Er du interesseret i at høre om mulighederne for brug af testværktøjet til din virksomhed, forening eller lign.? Kontakt mig venligst på 30 13 39 39, send en e-mail til coachyou@coachyou.dk eller udfyld hjemmesidens kontaktformular.

Lad mig hjælpe dig godt på vej.

Send en e-mail, ring eller sms.

Kærlig hilsen Naima H. Kirkefeldt

30 13 39 39

6 + 5 =

Adresse

4600 Køge

Email

coachyou@coachyou.dk

Modtag denne e-bog
& inspiration til
personlig vækst

 

Tilmeld nyhedsbrevet og modtag 
– Min E-bog "RO PÅ Nervesystemet"
– Inspiration og
– Andet spændende fra min verden!

Tak for din tilmelding... kig i din indbakke!