fbpx

Livscoaching giver nye perspektiver

Vi kan alle have brug for sparring, hjælp og nye perspektiver til at tackle og få overblik over livets muligheder, udfordringer og uforudsete forandringer. Nye indsigter og redskaber kan hjælpe os til bedre at overkomme forhindringer, overvinde frygt og gribe til handling. Hermed bliver vi i stand til at skabe positive forandringer i vores liv.

Livscoaching er en mulighed for at få talt med en fortrolig om det, der rører sig i dit liv. Vi kaster lys på dine muligheder, dit potentiale og det, der allerede fungerer. Sammen skaber vi rammerne for en bæredygtig vækst og udvikling, der gør det muligt at realisere dine drømme, mål og ønsker.

Livscoaching - personlig udvikling - muligheder

“Livet er en gave, men det er dit valg, om du smugkigger eller pakker den helt op”
– Naima H. Kirkefeldt

Få indsigter og handlemuligheder

Livets udfordringer kan komme i alverdens udformninger og skikkelser og på alle tidspunkter og områder. En udfordring kan både være at stå et svært sted i livet og have behov for at bearbejde en frygt, sorg, konflikt eller problemstilling. Det kan også være en udfordring at stå over for beslutninger, nye muligheder og uforløste drømme og længsler.

Livscoaching er både for dig med udfordringer og dig, der blot er nysgerrig på livet, elsker at udvikle dig og gerne vil reflektere og skabe klarhed over dine udviklingsmuligheder. Det er en mulighed for at bryde med gamle vaner, udfordringer og begrænsninger og introducere nye adfærdsmønstre. Uanset hvor du er i livet, vil du med coaching få afdækket dine behov, ønsker og drømme.

Du vil få nye indsigter, sparring og konkrete handlingsværktøjer, der hjælper dig til at stå stærkere og åbne op for livets muligheder. Ofte er det små forandringer, der skal til for at gøre en stor forskel. Med de rette værktøjer og en styrket tro på dig selv vil du få modet til at realisere dine længsler, håb og ønskede forandringer.
At arbejde med en coach individuelt eller i par, familier eller teams kan gøre en verden til forskel for dit personlige liv, din karriere og dine relationer til andre mennesker.

Skab positive forandringer med livscoaching

Livscoaching i praksis

Med coaching får du mulighed og anledning til at sætte dig selv på dagsordenen og tage tid til at investere i dig selv. At arbejde med dine udfordringer, adfærdsmønstre, vaner og tankestrømme hjælper dig til at få overblik og mere klarhed over dit liv, dine tanker og din vej til skabe positive og bæredygtige forandringer. Ved at dedikere tid til at vende blikket indad og opnå nye indsigter i dig selv og dit samspil med dine omgivelser giver du egenomsorg til dig selv. Det er med til at øge din selvindsigt, selvaccept og selvtillid. På denne måde får du modet til at gå efter det, du virkelig længes efter og brænder for.

Livscoaching - personlig udvikling - muligheder

Et udsnit af temaer vi kan arbejde med:

 • Balance og dynamik i arbejdsliv, familie, interesser m.m.
 • Overbevisningstjek – er tanker, følelser og handlinger i overensstemmelse?
 • Afdække og styrke egne talenter, ressourcer og potentialer*
 • Skabe mod til at tage handling
 • Interaktion med andre – sunde relationer og sociale kompetencer
 • Diagnosehåndtering
 • Identificere bevidst såvel som ubevidst selvsabotage
 • Stress versus stresshåndtering
 • Konflikt versus konflikthåndtering
 • Motivation, volition og moderation – hvordan står det til?
 • Værdier og meningsfulde aktiviteter, handlinger m.m.
 • Skabe ro og balance i sindet og livet
 • Livsglæde
 • Nye perspektiver og indsigter
 • Afstemning af fælles værdier, retning og mål i par, grupper m.m.

*Hos CoachYou kan du få udarbejdet din personlige talentprofil via testværktøjet Play Your Talent. Det er et værdifuldt redskab, der afdækker og giver tydeligt overblik over dine styrker, udfordringer og kompetencer. I kombination med livscoaching vil talentprofilen give et større indblik i dig og dit liv, være med til at skabe mere konkrete indsigter samt muliggøre en unik målretning og tilpasning til netop dine ressourcer, potentialer og udviklingsmuligheder. Læs mere under ydelsen Talentprofil og under den særskilte pakkeløsning i bookingen.

Interesseret i at lære mere?

Har du lyst til at lære mere og blive inspireret inden for nogle af de temaer og emner, som mange har på sinde, og som du måske også har tanker, bekymringer eller spørgsmål om? Under siden Inspiration finder du en bred vifte af artikler. Du kan bl.a. læse om, hvordan du navigerer i en travl hverdag og skaber mere fokus på hverdagsglæde og hverdagsmirakler. Du kan også lære mere om de fire faser af kriser og sorg, om overbevisninger og deres ubevidste indfyldelse og om hvordan du kan modvirke stress med pauser.

Lad mig hjælpe dig godt på vej.

Send en e-mail, ring eller sms.

Kærlig hilsen Naima H. Kirkefeldt

30 13 39 39

6 + 15 =

Adresse

4600 Køge

Email

coachyou@coachyou.dk

Modtag denne e-bog
& inspiration til
personlig vækst

 

Tilmeld nyhedsbrevet og modtag 
– Min E-bog "RO PÅ Nervesystemet"
– Inspiration og
– Andet spændende fra min verden!

Tak for din tilmelding... kig i din indbakke!